Територія Шостки стала більшою на 750 га

24.02.2018

Депутати Шосткинської міськради одноголосно підтримали нещодавно розроблений Генеральний план Шостки. Як зазначив начальник відділу архітектури та містобудування Володимир Єфремов, останній раз цей документ був прийнятий у 1983 році. Новий Генплан – сучасний, розроблений у паперовому та 3D форматі.

Генплан враховує нові території, які додалися до міста. А це додатково 750 га. Наприклад, узаконили землі в Локотському і Лазаревському мікрорайонах, які до сих пір відносилися до Гамаліївської та Ображіївської сільрад. Тепер у плані прописана й земля по вулиці Онупрієнка, де раніше були побудовані бази тоді ще за межею міста. Надалі планується налагодити роботу із супутниковими системами, що ще більше розширить функціональність плану. Наприклад, в онлайн-режимі можна буде «пройтися» містом, подивитися будь-яку будівлю та її розміри.

– Тепер наше місто має суперсучасний, один із кращих в Україні Генеральний план, – зазначив мер міста Микола Нога, подякувавши за створення всіх розробників цього документа.

Джерело: shostka.info

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: