Скандальна екс-керівниця психлікарні хоче поновитися на посаді і отримати зарплату “за вимушений прогул”

25.02.2018

23 лютого в Зарічному районному суді м. Суми повинні були розглянути позов Лілії Неофітної до комунального закладу Сумської обласної ради «Обласна спеціалізована психіатрична лікарня №2», а також до управління охорони здоров’я Сумської облради.

У своєму позові Лілія Неофітна просить скасувати рішення сесії Сумської облради восьмого скликання про звільнення її з посади головного лікаря обласної спеціалізованої психіатричної лікарні №2, вимагає відновити її на роботі і виплатити середню заробітну плату за період вимушеного прогулу.

Втім, у зв’язку із зайнятістю судді і адвоката в іншому судовому засіданні слухання справи було перенесено на 13:30 на 12 березня.

Нагадаємо, причиною звільнення із займаної посади послужили звинувачення лікаря у тортурах пацієнтів, а також бездіяльності, яка призвела до хвороб і смерті людей, які перебували на лікуванні у психіатричному закладі.

Джерело:https://www.0542.ua/

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: