На Сумщині чоловіка облили займистою рідиною і підпалили

26.02.2018

За даними 2-го Державного пожежно-рятувального загону Шосткинського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Сумській області, вчора, 25 лютого, вночі, черговий Шосткинської центральної районної лікарні повідомив у пожежну службу про підпал людини в селі Крупець.

Як з’ясувалося, двоє чоловіків розпивали спиртні напої. Незабаром виникла конфліктна ситуація, один із чоловіків почав вимагати у другого гроші.  У результаті сварки 43-річний чоловік узяв пляшку із займистою рідиною (розчинником), облив другого і кинув сірника. Коли спалахнув одяг, обидва, перелякавшись, вибігли на вулицю, намагалися загасити водою і снігом.

Зараз 63-річний чоловік перебуває в лікарні. За словами начмеда Шосткинської ЦРЛ Володимира Ляха, стан пацієнта вкрай важкий. Лікарі борються за його життя в реанімації. Чоловік отримав опік шкіри на площі 30%, в тому числі 15% глибокі опіки ІІ та ІІІ ступеня, обгоріло обличчя і живіт, є опік верхніх дихальних шляхів, опіковий шок.

Подробиці події з’ясовують правоохоронці.

Джерело: http://shostka.info/

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: