МЗС: Затриманих на Сумщині українських прикордонників перевели з Москви до Брянська

26.02.2018

Українських прикордонників Ігоря Дзюбака і Богдана Марцоня, яких у минулому році російські військові викрали на кордоні з РФ на Сумщині, перевели з московського СІЗО у Брянськ.

Про це в коментарі Громадського повідомила речниця Міністерства закордонних справ Мар’яна Беца.

«Так, вони переведені з Лефортово в Брянськ, де буде відбуватись судове засідання, дата ще не визначена», — сказала Беца.

Речник Держприкордонслужби Олег Слободян підтвердив у коментарі Громадському інформацію МЗС і зазначив, що наразі «тривають переговори про повернення українців додому».

«Наразі триває переговорний процес про повернення хлопців на Батьківщину. Не хочу заглиблюватися, аби не нашкодити», — сказав він.

Нагадаємо, у жовтні 2017 року на Сумщині зникли двоє прикордонників. Згодом Росія підтвердила затримання прикордонників на кордоні з Сумщиною.

Джерело: https://hromadske.ua/

Шановні читачі сайту “Сумські дебати”! У нас з’явився новий сервіс “Афіша”, де можна ознайомитись із тим, як цікаво та корисно провести свій вільний час. Ми зібрали всі масові заходи (кіно, театри, концерти, виставки, спортивні змагання, дискотеки та багато іншого) в одному місці для Вас!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: