Благодійність як буденна справа – «Соціальна справедливість»

26.02.2018

Цього тижня «Соціальна справедливість» знову повернулася в Центр бездомних громадян. Волонтери завітали не з пустими руками – принесли продукти харчування, теплий одяг та речі особистої гігієни.

Щодня заклад відвідує до сотні бездомних людей. Але є й такі, що тут живуть – за правилами центру не більше 4-хмісяців. Серед основних вимог: не пити і не курити, адже хто порушить принцип – повинен покинути територію установи. Та попри сувору дисципліну тут раді усім, хто готовий надавати допомогу саме цій категорії населення. Підтримувати безхатьків на постійній основі взяла на себе місію «Соціальна справедливість».

«Наша сумська команда і надалі піклуватиметься про незахищені верстви населення. Більшість стали безхатьками не з власної волі і наше завдання допомогти їм повернутися до нормального життя. Ми поспілкувалися з вихованцями та працівниками Центру реінтеграції бездомних громадян, ознайомилися з їх потребами. Тож наступного разу також завітаємо до них з подарунками», – розповідає координатор «Соціальної справедливості» у Сумах Віталій Плешивий.

Нагадаємо, раніше волонтери «Соціальної справедливості» подарували Центру реінтеграції бездомних громадян міні-бібліотеку та закликали інших небайдужих городян долучатися до благодійних справ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: