Адвокат посадовця колонії, який збив 16-річну дівчину, заявив про неприязнь судді

27.02.2018

Сергій Рижов, адвокат заступника начальника Сумської колонії Владислава Павлика, якого 29 грудня минулого року патрульні затримали за підозрою у керуванні авто напідпитку, не хоче, аби дану справу слухав суддя Олексій Сибільов. Про це захисник заявив під час розгляду адмінпротоколу:

«За участі судді Сибільова суд є упередженим, оскільки у судді Сибільова є особисті неприязні відношення до підзахисного Павлик та адвоката Рижова».

Суддя Зарічного районного суду міста Суми, Олексій Сибільов постановив: «Передати заявлений відвід до канцелярії Зарічного райсуду м. Суми для визначення судді щодо його розгляду. До вирішення заявленого відводу суд в такій ситуації вимушений розгляд справи відкласти».

Наступне засідання має відбутись 3 березня,   якщо клопотання адвоката визнають необґрунтованим. Якщо прохання задовольнять, дату наступного засідання визначатиме новий суддя.

Нагадаємо, Владислав Павлик – водій, який 9 лютого на вулиці Роменській у Сумах збив на пішохідному переході 16-річну дівчину. Вона знаходиться у важкому стані у лікарні.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: