Льору Сумського затримали заради поста у Фейсбук

27.02.2018

Як уже інформували “Сумські дебати”, вчора заступник голови Нацполіції України В’ячеслав Аброськін  на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про затримання в Хмельницькій області відомого злодія в законі Сергія Лисенка на прізвисько Льора Сумський. За словами Аброськіна, авторитет прямував до однієї із колоній області “вершити суд”.

Інтернет-виданню “Страна” соратники Льори сказали, що по суті ніякого затримання не було. Правоохоронці обшукали його автомобіль  і тут же відпустили на всі чотири сторони.

“Последние два годы менты все время делают нам какие-то мелкие пакости. Но доказательств нашей вины в чем бы то ни было у них нет. Вот и задерживают ради постов в Фейсбуке”, – розповідають у близькому оточенні Сергія Лисенка (Льори Сумського).

Ще одне джерело в кримінальних колах повідомило, що Льора Сумський насправді їхав із лікування на Західній Україні додому.

“Льора їхав із відпочинку та лікування на Західній Україні додому. Перед Хмельницьким машину зупинили і почали шмонати. Ніякої мети – відвідувати зони або СІЗО –  у Льори не було – в Хмельницькій області не було конфліктних ситуацій. Обшук і нібито затриманням чомусь займалися співробітники Департаменту внутрішньої безпеки ГУНП. Оперативники карного розшуку стояли ззаду і тримали документи якісь. Загалом, незабаром Льору відпустили, пред’явити йому не було чого “, – розповіло джерело “Страни” у Генпрокуратурі.

У той же час, заступник начальника Департаменту комунікацій Національної поліції Ольга Атаманова заявила: “у правоохоронців Хмельницької області була інформація про те, що Льора Сумський перевозить зброю та інші заборонені предмети. Тому вони і зупинили його автомобіль для перевірки. Але нічого забороненого не виявлено і авторитета відпустили. Взагалі, поліція постійно здійснює привентивні заходи щодо лідерів кримінального світу. Ці люди повинні розуміти, що перебувають під контролем поліції “.

Джерело: https://strana.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: