16-річна дівчина, яку збили на Роменській, прийшла до тями

28.02.2018

16-річна сумчанка Карина Житник, яку 9 лютого збила іномарка на вулиці Роменській, прийшла до тями, наразі її стан покращується. Про це повідомив головний лікар відділення інтенсивної терапії Сумської обласної лікарні Сергій Бережний:

«Сьогодні іще 15-та доба після травми. Стан іще важкий, але спостерігається деяка позитивна динаміка в її неврологічному статусі. Вона самостійно їсть, я маю на увазі: ковтає їжу, реагує на оточуючих, вимовляє окремі слова, рухає кінцівками. Простою мовою, вона пішла на поправку».

Нагадаємо, у вчиненні ДТП, у якій постраждала дівчинка, підозрюють заступника начальника Сумської виправної колонії Владислава Павлика. Посадовця було взяту під варту із можливістю внесення застави у розмірі 141 тисячі гривень. Ця сума була заплачена вже наступного дня після ухвалення рішення Зарічного райсуду і підозрюваного відпустили.

За словами начальника відділу прокуратури Сумської області Андрія Байдака, досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні на даний час триває, проводяться всі слідчі та процесуальні дії. На даний час у кримінальному провадженні призначено проведення 4 експертних досліджень, спрямованих на встановлення ступнею винуватості підозрюваного та можливістю ним уникнення даної транспортної пригоди.

Джерело: http://tv.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: