На Сумщині випало до 20 см снігу

28.02.2018

За інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області, проїзд дорогами державного значення забезпечено.

Працівники дорожніх організацій Сумщини активно ведуть роботи із зимового утримання автошляхів області. Сніжити почало ще з вечора, ситуацію ускладнювали пориви вітру. Протягом минулої ночі під час хуртовини випало місцями до 20 см снігу.

Для очищення доріг державного значення було задіяно 77 спецмеханізмів, у тому числі 7 бульдозерів та автогрейдерів. Роботи вели 96 працівників. Для обробки доріг протиожеледними матеріалами було використано 116 тонн піщано-сольової суміші. На ранок стан покриття місцями засніжений, проте проїзд дорогами державного значення забезпечено, обмежень у русі немає. Дорожники продовжують працювати над ліквідацією наслідків хуртовини і наполегливо радять водіям утриматися від поїздок на цей час.

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру 28 лютого на дорогах ожеледиця; у південній, східній частині  та більшості центральних областей пориви вітру 15-20 м/с; вночі у Сумській, Полтавській та Харківській областях, вдень в Одеській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій областях місцями сильний сніг, хуртовини.

Нагадаємо, Міжміські автобуси не виїхали на рейси

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: