Житель Сумщини кримінально “відзначився” у Тернополі

28.02.2018

Серійним викрадачем телефонів у Тернополі виявився житель Сумщини.

На тернопільському залізничному вокзалі  у жінки невідомий викрав мобільний телефон. Повідомив поліціянтам про злочин син потерпілої. За словами тернополянки, зловмисник витягнув з її кишені мобілку біля одного з торгових мафів на Привокзальному майдані. Також вона описала злодія.

Чоловіка, схожого за описом на ймовірного крадія, правоохоронці помітили біля входу в готель, що у приміщені вокзалу. Помітивши поліцейських, невідомий швидко забіг до середини. Затримали його поліццейські в одному із готельних номерів. Чоловік заховався у туалеті, вимкнувши світло. При поверхневому обшуку поліцейські не виявили у чоловіка крадений ґаджет. Його зловмисник заховав за батареєю в коридорі готелю, коли втікав від поліції. У скоєному затриманий зізнався.

“Під час спілкування вияснили, що вона підозрює мужчину, який направлявся до готелю, який знаходиться на території залізничного вокзалу. Як ми почали наздоганяти, він нас помітив та заховався в готелі. Після чого ми виявснили, що він там був поселений. Намагався телефон десь скинути і ми його знайшли в коридорі готелю за батареєю”, – каже поліцейський роти поліції особливого призначення Олексій Дмитрук.

Під час слідства правоохоронці встановили, що житель Конотопа в минулому вже неодноразово судимий за майнові злочини. Наприкінці 2016 року чоловік звільнився із місць позбавлення волі. На Тернопільщину ж приїхав у пошуках подальших незаконних заробітків.

Зараз слідчі вже довели причетність чоловіка до скоєння трьох крадіжок мобільних телефонів в обласному центрі. Награбоване – вилучили. Затриманому повідомлено про підозру, йому обрали міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

“Встановлено, що громадянин є жителем Сумської області. Раніше неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів. В подільшому при проведенні обшуку в приміщенні, де проживав громадянин, виявили мобільні телефони, які згідно з оперативною інформацією, були викраденими у жителів міста Тернополя”, – повідомив заступник начальника відділення слідчого відділу Тернопільського відділу поліції Тарас Сиротюк.

Джерело: https://mediator.te.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: