У Сумах скаржаться на небезпечну парковку

28.02.2018

Сумські депутати підняли питання невдалих парковок у Сумах. Так, Денис Бутенко розповів на депутатській комісії з питань законності та взаємодії з правоохоронцями, що до нього вже неодноразово зверталися жителі Баранівки – через парковку медцентру, яка знаходиться в цьому районі практично на спуску.

– Його стоянка виходить на частину дороги з одностороннім рухом. І проблема така: коли автівки паркуються біля медцентру, вони їдуть у лоб одностороннього руху, а деякі примудряються ще й їхати задом! – уточнив він ситуацію. – Я підняв це питання в патрульній поліції. Але вони відповіли, що за статистикою там немає аварій, а ось коли будуть аварії, тоді вони і будуть реагувати. Я прийшов до них ще раз, а мені кажуть – що ви пропонуєте? Але, мені здається, це вони щось повинні запропонувати. У підсумку мені сказали, що поговорять із патрульними, щоб вони якось направляли людей, пояснювали їм. Уже пройшов місяць, і ніяких результатів немає.

– А ви хочете перенести знак, щоб там не паркувалися? – уточнив депутат Расул Галаєв.

Депутат Ігор Перепека відразу заявив, що це неможливо: «А куди їм тоді їхати? Там, між іншим, людей неміряно. Автівок завжди багато, парковка забита, і вони починають шикуватися далі. Причому рідко хто об’їжджає навколо, щоб заїхати правильно, з односторонньої дороги. Я ось заїхав – і це незручно, тому що, коли під’їжджаєш з того боку, не видно, чи є місце на парковці. І починаєш шукати, а на дорозі уздовж медцентру, яка дуже добре відремонтована, рух – ого-го! Там є сенс поговорити про те, щоб вирізати місце під парковку під кладовищем. Навіть можна зробити стоянку і пішохідний перехід. Але так як це приватна клініка, краще б цим зайнялися вони за згодою міста. А взагалі краще виїхати і подивитися. Може, там варто зробити платну стоянку – і нехай або медцентр займається, або КП «Паркінг».

Так депутати і вирішили. А заодно звернуть увагу на ситуацію з паркуванням у районі ринку СКД, де постійно виникають аварійні ситуації.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: