ТОВ «Побутсервіс Суми 2» збирається підвищити тариф

28.02.2018

ТОВ «Побутсервіс Суми 2» має намір встановити тариф на послугу з утримання будинку та прибудинкової території за адресою: м. Суми, вул. Ковпака, 91/1.

ТОВ «Побутсервіс Суми 2» подало розрахунок тарифу на послуги з утримання будинку та прибудинкової території за вищезазначеною адресою до виконавчого комітету для подальшого його встановлення.

Тариф розрахований згідно з Порядком формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого Постановою Кабінету міністрів України № 869, з урахуванням норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій, затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства № 603 та галузевої угоди між Мінрегіонбудом, Об’єднанням організацій роботодавців «Всеукраїнська конфедерація роботодавців житлово-комунальної галузі україни» та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2017-2018 роки.

ТОВ «Побутсервіс Суми 2» приймає зауваження та пропозиції від мешканців будинку щодо розрахованого тарифу протягом семи днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: 40030, м. Суми, вул. Петроавлівська, 72. Тел. для довідок: 70-07-75, (099)72-70-356, (097)66-84-016.

Тариф або Переглянути не завантажуючи

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: