У Сумах жінка з дитиною постраждали в ДТП

01.03.2018

Подія сталась близько 18.20 в районі перехрестя вулиць Петропавлівська та Аніщенка. За попередніми даними, 35-річний водій іномарки допустив наїзд на 31-річну місцеву жительку та її 8-річного хлопчика, коли вони перетинали дорогу по пішохідному переходу. 

У результаті ДТП жінка та її син отримали численні забої і були госпіталізовані до нейрохірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні. 

Поліцейські, які прибули на місце автопригоди, не виявили у водія транспортного засобу ознак сп’яніння. Наразі у нього вже взяті відповідні аналізи для подальшого лабораторного дослідження, а його автомобіль поміщено на штрафмайданчик поліцейського відділку.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження потерпілому, – повідомив Андрій Сошка, т.в.о. начальника Сумського відділу поліції. – Слідчими призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлено причини автопригоди».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: