Сумчанин продав чужу землю в Києві

01.03.2018

Київською місцевою прокуратурою №10 завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканця міста Суми, який незаконно заволодів і намагався перепродати земельну ділянку, розташовану на вул. Овруцькій у Шевченківському районі міста Києва. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

У ході досудового розслідування встановлено, що 35-річний сумчанин, використовуючи підроблені документи, а саме акт державного виконавця про реалізацію арештованого майна та протокол проведення прилюдних торгів, через нотаріальну контору зареєстрував за собою право власності на вказану земельну ділянку, завдавши власнику землі майже 4 млн гривень збитків. Після цю ділянку зловмисник намагався продати через мережу Інтернет. Проте завдяки вчасному реагуванню прокуратури та поліції вдалося запобігти подальшій незаконній реалізації нерухомого майна та повернути право власності на нього законному власнику.

На сьогодні обвинувальний акт за ч. 4 ст. 358 (підроблення документів) та ч. 4 ст. 190 (шахрайство) КК України скеровано до Голосіївського райсуду міста Києва. За вчинене шахраю загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: