Сумчани вимагають новий автобусний маршрут

01.03.2018

“Вимагаю використати нові комунальні автобуси великої місткості для термінового відкриття нового маршруту 18А «вул. Веретенівська – вул. Героїв Крут»” – електронну петицію з такою назвою зареєструвала Неля Літвінова.

“Вимагаю негайно підготувати проект рішення виконкому про відкриття нового автобусного маршруту «вул. Веретенівська – вул. Героїв Крут», по якому автобуси великої місткості курсуватимуть наступним чином:

-вул. Ковпака

-пр-т Курський

-вул. Металлургів

-вул. Горького

-вул. 1-а Набережна р. Стрілки

-Покровська площа

-вул. Харківська

-пр-т Михайла Лушпи

-вул. Героїв Крут

В час пік залишається багато людей, які змушені запізнюватися на роботу з причини переповнення автобусів РУТА. Використовування автобусів великої місткості за маршрутом 18А «вул. Веретенівська – вул. Героїв Крут» дозволить уникнути цієї проблеми. Також, даний маршрут забезпечить інтервал руху до 15 хв., що в майбутньому потребуватиме зменшення за рахунок збільшення кількості транспорту, проте такий інтервал дозволить сумчанам вчасно добиратися до місця призначення.

Впевнена, що даний маршрут допоміг би сумчанам вчасно добиратися до роботи, ринку, навчальні та лікувальні заклади”, – йдеться у петиції, яку можна підписати за цим посиланням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: