У Конотопі за три години бюджет так і не прийняли

01.03.2018

1 березня відбулося чергове засідання 25-ї сесії Конотопської міської ради. На засіданні були присутні 30 депутатів із 36.

Сесія розпочала роботу о 10:00 і тривала понад три години. Серед прийнятих рішень — земельні питання. Після тривалих обговорень та суперечок був також прийнятий проект рішення «Про розміщення тимчасово вільних коштів міського бюджету на депозит у 2018 році». Кульмінацією сесії стало те, що депутати не підтримали рішення надати дозвіл КП «Водоканал» на участь у грантовій програмі.

Мер Семеніхін звинуватив обранців у тому, що вони не хочуть голосувати за розвиток міста. «Бюджет не прийнятий, доплату лікарям ні з чого робити, ні з чого робити доплату вчителям. <…> Депутатам це не потрібно, допомога АТОвцям – не потрібно, матеріальні допомоги – не потрібно, нічого не потрібно. Слава богу, що хоч за землю проголосували. <…> Депутати просто повиймали картки і сидять», — заявив міський голова та закрив сесію.

Онлайн-трансляції, які велись у сесійній залі, доступні для перегляду на порталі.

Нагадаємо, що провести 25-ту сесію міськради не вдалося 29 грудня, 11 січня та 8 лютого, а 22 грудня відбулось останнє пленарне засідання 24-ї сесії міської ради.

Джерело: topkonotop.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: