Біля залізничної станції затримали чоловіка із саморобним пістолетом

02.03.2018

Під час спільного патрулювання співробітники патрульної поліції та оперативники Тростянеччини біля залізничної станції помітили літнього чоловіка, який намагався уникнути спілкування, приховуючи під одягом підозрілий предмет.

Поліцейські вирішили перевірити підозрілого перехожого, і не дарма. При поверховому огляді вони знайшли у нього саморобний пристрій для стрільби шомпольного типу, схожий на пістолет. Власником цього предмету виявився раніше судимий та ніде не працюючий 52-річний місцевий житель. Зі слів чоловіка, він випадково знайшов цю знахідку на дорозі і, перш ніж прийняти рішення що з нею робити, вирішив віднести її додому.

«Наразі слідчими Тростянецького відділення поліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Саморобний пристрій вилучено та направлено на експертне дослідження. Вразі підтвердження експертами, що знахідка являється вогнепальною зброєю, її власнику загрожуватиме кримінальна відповідальність до семи років позбавлення волі», – зазначив Ігор Кісільов т.в.о. начальника Тростянецького відділення поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: