У Сумах дільничний офіцер врятував пенсіонерці життя

02.03.2018

Того дня старший дільничний офіцер Сумського міського відділу поліції Олег Тютюнник чергував у приміщенні поліцейської станції «Харківська», коли до нього звернувся місцевий пенсіонер та попросив допомоги.

З‘ясувалося, що йдучи у лікарню, чоловік забув удома ключі та мобільний телефон і не може потрапити додому. Він вже більше години дзвонить у двері, однак його 82-річна мати, котра залишалася вдома сама, не відчиняє. Сумчанин, який і без того має труднощі з пересуванням через захворювання ніг, не міг дати собі ради у такій ситуації, і запідозрив лихе.

Тож полісмен разом із заявником направився до нього додому. 

«Металеві двері, котрими чоловік свого часу обладнав квартиру, виявилися серйозною перешкодою, – говорить Олег Тютюнник, – тим більше, що бабуся закрилась на обидва замки. Довелося викликати спеціаліста з відповідної екстреної служби. Коли нарешті ми потрапили у квартиру, виявили, що жінка зачинила ще й міжкімнатні двері, і їх довелося вибити. З першого погляду на стареньку, котра задихалася від серцевого нападу у своєму ліжку, стало зрозуміло, що ситуація критична, і лік часу вже йде на хвилини».

Дільничний негайно викликав «швидку» та підтримував жінку до приїзду медиків, водночас заспокоюючи і хворого власника квартири. 

Нині і бабуся, і її син дякують дільничному за його чуйність. Кажуть: побільше б таких людей, котрі готові у скрутну хвилину підставити плече. І бажають полісмену міцного здоров‘я та подальшої успішної служби.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: