На Сумщині дві “швидкі” з 5 людьми застрягли у снігових заметах

03.03.2018

3 березня о 03:38 на лінію екстреного виклику “101” надійшло повідомлення, що в Білопільському районі через сніговий замет зупинила свій рух карета “швидкої”. Як стало відомо, повертаючись з виклику, медпрацівники на своєму транспортному засобі застрягли на засніженому відрізку дороги поблизу с. Куянівка. На місце події було направлено співробітників 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини з райцентру. По прибуттю рятувальники з’єднали тросом всюдихідний ЗІЛ-131 з автомобілем, у якому перебувало двоє осіб та відбуксирували його на безпечну ділянку шляху, після чого він продовжив свій рух.

Цього ж дня, о 04:40 надійшла інформація про необхідність надання допомоги у буксируванні автомобіля швидкої медичної допомоги зі снігового замету, по вул. Пригородська, м. Ромни. Співробітники 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини, які прибули на виклик, відбуксирували карету “швидкої” на безпечну ділянку дороги.

Всього до надання допомоги було залучено 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Силами Служби порятунку врятовано зі снігових заметів 5 людей та 2 одиниці техніки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: