Жінка вкрала гроші з банкомату, який “перемкнуло”

03.03.2018

В поліцію з заявою про крадіжку 1000 гривень звернулась 47-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що знімала гроші через банкомат, але автомат дав збій. Не дочекавшись видачі готівки, вона пішла до іншого терміналу, а там з’ясувалося, що коштів на рахунку вже немає.

Поліцейські провели перевірку і з’ясували, що банкомат готівку хоч і з запізненням, але все-таки видав, однак гроші забрала наступна в черзі жінка, обличчя якого зафіксувала камера відеонагляду, встановлена в терміналі.

«Провівши ряд пошукових заходів, поліцейські встановили особу підозрюваної, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції, – Жінці 47 років. Саме вона забрала чужі гроші, видані банкоматом з запізненням, та витративши на свої потреби».

Наразі кримінальне провадження відкрите за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає покарання від чималого штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Втім, за будь-яких обставин подальшу долю підозрюваної визначить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: