Патрульні рятували автівку з вагітною

04.03.2018

Перші дні весни видалися досить жвавими на автодорогах Н-07 «Київ — Суми — Юнаківка» від Сум до Юнаківки та Н-12 «Суми — Полтава» від Сум до меж Полтавської області, безпеку на яких знедавна забезпечує Управління патрульної поліції в Сумській області. Інспектори активно обстежували вулично-шляхову мережу і допомагали водіям, які потрапили в снігові пастки.

Так, з 1 по ранок 3 березня, патрульні надали допомогу понад 60 водіям, які керували різними видами автомобілів. Під час визволення зі снігового полону вантажівок не обійшлося без допомоги техніки Військова частина 2276 Національної гвардії України, Управління ДСНС України у Сумській області та Служба автомобільних доріг у Сумській області.

«1 березня, під ранок, ми здійснювали регулювання дорожнього руху у зв’язку з тим, що вантажний автомобіль потрапив у сніговий замет поблизу дорожньої станції патрульної поліції в селі Климентове. Щойно спецтехніка витягла вантажівку, як нам надійшло повідомлення про те, що в селі Сосонка застряг транспортний засіб, у салоні якого перебуває вагітна жінка. Ми одразу виїхали туди, де кілометрів за 5 від автодороги виявили легковик ВАЗ-2101. Водій та два пасажири, серед яких і була 20-річна жінка на 3-місяці вагітності, пояснили нам, що, проїхавши дорожню станцію в напрямку Тростянця, вони побачили затор, який і вирішили об’їхати через ближнє селище. На жаль, поїздка їх швидко закінчилась і вони застрягли», — розповідає інспектор 3-ї роти батальйону Управління патрульної поліції в Сумській області Юрий Васильчук.

Спроби витягти авто виявилися невдалими, тож поліцейські попрохали забрати всі цінні речі з автомобіля, після чого відвезли людей до станції патрульної поліції. Там громадяни мали змогу зігрітися та дочекатися друзів, які приїхали за ними.

Патрульна поліція Сумщини вчергове звертається до громадян із проханням: плануйте всі свої поїздки з врахуванням дорожньої обстановки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: