У Сумах затримали іноземця з кола кримінальних авторитетів

05.03.2018

В області тривають заходи щодо виявлення іноземців чи осіб без громадянства, які нелегально знаходяться на території країни без необхідних документів.

Чергового такого порушника виявили працівники Управління карного розшуку ГУНП області спільно з працівниками міграційної служби, у якого під час перевірки виявилося документів. «За наявною інформацією порушник входить до близького оточення кримінальних авторитетів – вихідців кавказького регіону, – коментує Юрій Кузьменко, начальник Управління карного розшуку ГУНП в Сумській області. – До того ж він може впливати на криміногенну обстановку в регіоні та безпосередньо вчиняти кримінальні правопорушення». 

Нині у відношенні чоловіка працівники міграційної служби склали адміністративний протокол за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України». На виконання рішення Зарічного районного суду порушника поміщено до Чернігівського пункту тимчасово перебування іноземців для застосування в подальшому процедури примусового видворення за межі нашої держави з подальшою забороною в’їзду в Україну строком на п’ять років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: