«Сумитеплоенерго» зменшило використання природнього газу на 10%

05.03.2018

Під час щопонеділкової апаратної наради в. о. міського голови Володимир Войтенко поцікавився у керівників теплопостачальних підприємств, обслуговуючих організацій тим, як дотримується температурний режим, як реагують на скарги від мешканців, і чи відобразилась на сумчанах ситуація, що склалася з постачанням газу та відповідно зменшенням його використання.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня повідомила, що на виконання рішення обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сумської області ТОВ «Сумитеплоенерго» зменшило використання природнього газу на 10%, разом із тим температурний режим витримується. На сьогодні спільно зі «Службою 15-80» на контролі 17 скарг на опалення та 12 на гаряче водопостачання.

«Здебільшого це скарги по будинках, де виконується регулювання розходу запірної арматури перед лічильниками і виконане переплановування системи мешканцями всередині будинків. На кожне звернення мешканців виходимо на місце зі спеціалістами, складаємо акти і вирішуємо питання, – зазначила Надія Покутня. – Також проводимо роз’яснювальну роботу з мешканцями щодо неможливості допущення регулювань параметрів у будинках при низьких температурах повітря. Всі питання, що виникають, спільно з обслуговуючими організаціями вирішуємо в робочому порядку».

У свою чергу і керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола Жовтобрюх доповів, що згідно з рішенням обласної комісії з питань ТЕБ і НС, тепловики знизили витрати газу, проте всі параметри в нормі.

Начальник відділу «Служба 15-80» Валерій Марюхна прозвітував, що саме на температурний режим скарг немає. По ТОВ «Сумитеплоенерго» та по Дирекції «Котельня Північного промвузла» параметри теплоносіїв витримуються.

Проте, за його словами, від сумчан надійшло 56 звернень щодо інших проблем із теплопостачанням, з них 17 звернень залишається на розгляді. 41 звернення розглянуто з виходом на місця – це 36 по теплу і п’ять по гарячій воді.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: