Біля магазину чоловік лякав перехожих

05.03.2018

Чоловіка затримали біля продовольчого магазину на одній із вулиць Глухова. Він голосно лаявся та своїм виглядом лякав перехожих. Під час поверхневого огляду речей працівники поліції виявили пакунок із марихуаною.

Чоловіку 45 років, раніше неодноразово судимий за крадіжки та злочини, пов’язані з наркотиками, – коментує Леонід Бібік, начальник Глухівського відділу поліції. – Місяць тому він вже притягався до адміністративної відповідальності за дрібну крадіжку. Протверезівши, пояснив, що знайдені у нього наркотики належать йому, він знайшов їх ще восени біля річки». 

Згорток із марихуаною поліцейські вилучили і направили на експертне дослідження. А за за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Чоловіку загрожує чергове покарання у вигляді сплати штрафу або обмеження волі строком до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: