У центрі Сум сталося криваве пограбування

05.03.2018

На вулиці  Набережній річки Стрілки охоронці порядку виявили чоловіка з закривавленим обличчям. Патрульні одразу викликали на місце події карету швидкої допомоги, до приїзду якої надали громадянину домедичну допомогу. Пояснити будь-які деталі події він не міг, почав втрачати свідомість. Поряд із ним, у снігу, лежали дитячі іграшки, харчі та мобільний телефон Huawei. Усі ці речі були відправлені до лікарні.

У швидкій, дорогою до лікарні, потерпілий пояснив лікарю, що на нього напали троє невідомих, які побили його та забрали гаманець із грошима. Уже в медзакладі на виявлений на місці злочину мобільний телефон почали надходити дзвінки. Поки чоловік знаходився на обстеженні, поліцейські відповіли на один із дзвінків, сподіваючись, що це телефонують його родичі. Однак людина, яка телефонувала, повідомила, що вказаний телефон був із власної необережності втрачений його товаришем, і попрохала зустрітися, аби забрати телефон, після чого стало зрозуміло, що даний девайс може належати одному з нападників.

Одночасно на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що близько півгодини тому, на вулиці Набережна річки Стрілки троє громадян нанесли тілесні ушкодження чоловікові. Вартові порядку поговорили з потерпілим та свідком, які описали ймовірні прикмети нападників. Після цього патрульні направилися на зустріч із невідомими.

Прибувши на місце, поліцейські припаркували автомобіль за рогом та пішли на зустріч із ймовірними правопорушниками, які одразу ж занервували, побачивши патрульних. Вони відповідали орієнтуванню. Надалі, у двох громадян охоронці порядку виявили сліди крові на одязі, а під час поверхневої перевірки в одного з них чималу кількість грошей, близько тої, яку мав у гаманці потерпілий. Тоді ж чоловіки почали агресивно себе поводити та чинити опір працівникам поліції, через що були затримані.

Для з’ясування всіх обставин інспектори доставили їх до Сумського відділку поліції. Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження, тривають слідчі дії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: