Суд поновив заммера на посаді

06.03.2018

Сумський окружний адміністративний суд визнав незаконним звільнення заступника глухівського міського голови Маріанни Васильєвої.

Третє засідання по даній справі пройшло в режимі відеоконференції 5 березня у Глухові. Суд постановив: поновити Маріанну Васильєву на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Глухівської міської ради. Також їй буде виплачено заробітну плату за вимушені 49 робочих днів прогулів (31 тис. грн), а от вимогу про компенсацію за моральну шкоду у розмірі 20 тис. грн суд не задовольнив. Рішення вступить у законну силу через кілька днів, якщо міська рада не подасть апеляцію.

Нагадаємо, Маріанна Васильєва 18 січня повернулася з лікарняного до роботи, їй було вручено наказ про звільнення за підписом Мішеля Терещенка. Причиною звільнення заступниці називався прогул від 20 грудня. Васильєва категорично не погодилася з такою ситуацією і подала позов до суду. Також вона раніше публічно озвучила зовсім інші причини конфлікту з міським головою: за її словами Терещенко звільнив її за підписаний дозвіл закладам освіти на придбання товарів без системи “Прозоро”, хоча подібне у місті практикувалося часто.

Джерело: nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: