Поліція розбиратиметься із ремонтом з’їдених іржею труб, якого не було

06.03.2018

«Шосткинських чиновників за злочин в розкраданні бюджетних коштів — до кримінальної відповідальності!»,- із такою вимогою звернулися до депутатів Шосткинської міськради мешканці 35 квартир будинку № 7 А по пров. Марата, повідомляє «Громадський контроль».

За інформацією громадського об’єднання, люди неодноразово зверталися в мерію Шостки і ЖЕК із проханням замінити в підвальному приміщенні з’їдені іржею труби, які протікали. Вода підмиває фундамент будинку, через що стоїть сморід, поширюється грибок. Міська влада пообіцяла виділити з бюджету необхідну суму і провести ремонт.

«Після цього приїхав Пікульов (депутат Шосткинської міськради, у минулому скликанні — секретар міськради — Ред.) з двома робітниками, які за два тижні нічого не замінили, а тільки обмотали старі труби новою підкладкою для ламінату», – зазначають в об’єданні.

Повідомляється, що, через два місяці, на сесію міськради було винесено рішення про затвердження звіту виконкому, де йшлося і про проведене капітальному ремонті трубопроводу в підвалі будинку № 7 А по пров. Марата на суму 35 500 грн.

«Мешканці будинку не схотіли замовчувати кричущий факт і терпіти нахабство. Вони звернулися до «Громадського контролю». Відбулася зустріч з депутатами Гордієнком Г.І. та Дупліним Р.В. За зверненнями мешканців будинку до поліції були подані заяви про злочин за ст. 191 Кримінального кодексу «Привласнення, розтрата бюджетних коштів» та ст. 366 Кримінального кодексу «Підробка документів, внесення неофіційних даних в документи», – повідомляє “Громадський контроль”.

За їхньою інформацією, поліція порушила кримінальну справу.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: