На Сумщині товариш сокирою зарубав пенсіонера

06.03.2018

Тростянецький відділ Охтирської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом убивства 83-річного жителя с. Артемо-Растівка Тростянецького району Сумської області.

Так, 5 березня 2018 року о 07 год. 27 хв. до поліції надійшло повідомлення про виявлений в приміщенні літньої кухні одного із домоволодінь труп з явними ознаками тілесних ушкоджень. Прибувши на місце, правоохоронці поруч із тілом виявили також і сокиру зі слідами, схожими на кров.

«Проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено чоловіка, який причетний до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився 78-річний власник помешкання, який товаришував із убитим. Чоловік пояснює, що не впізнав свого товариша, йому здалось, що в приміщенні літньої кухні за столом сидить невідомий. У зв’язку з чим він декілька разів ударив незнайомця сокирою в область голови», – зазначила начальник Тростянецького відділу Охтирської місцевої прокуратури Оксана Шаповал.

На даний час чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, тобто умисне вбивство. За вчинення вказаного злочину чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі до 15 років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: