Жінка врятувала чоловіка, який тонув

06.03.2018

Подія сталася в Глухові.

25-річний чоловік вирішив скоротити маршрут додому, через озеро. Благополучно подолав практично весь шлях, однак буквально в десяти метрах від берега виявив масу вимоїн. Рухатися далі було неможна. Він, однак, вирішив випробувати долю: пішов уперед – і провалився…

Бідолаху, що борсається в холодній воді, побачила сусідка. Вона негайно кинулася на допомогу – кинула йому лопату, якою прибирала сніг. А тим часом до водойми приспіли і місцеві жителі.

Вхопившись за рукоятку лопати, «екстремал» вибрався з крижаної води живим, неушкодженим, але добряче закляклим. Старший інспектор СДПЧ Максим Гончаров вважає, що потерпілому пощастило, оскільки поруч опинилися небайдужі люди. В іншому випадку на нього чекала б неминуча загибель. Адже там швидка течія.

На щастя, у нинішньому році, за всю зиму, у Глухові ще не було зареєстровано жодного потопельника. А ось в інших районах, за словами інспектора, справи йдуть трохи гірше. Так, 17 січня надійшла інформація, згідно з якою в Середино-Будському, Шосткинському, Сумському районах зареєстровано 5 випадків загибелі людей у водоймах. Вік загиблих – від 23 до 54 років.

Джерело: kourier.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: