У Сумах поліція затримала п’яного головлікаря

06.03.2018

Про це у Фейсбуці написав депутат Сумської міськради Дмитро Наталуха. За його словами, нетверезим у робочий час виявився головний лікар міської клінічної лікарні №4 Тарас Стефаник.

«Сьогодні я та представники громади Добровільної (Ніна Верхуша, Надія Отич та Світлана Кулик) жорстко виступили на апаратній нараді губернатора щодо будівництва медичної амбулаторії. Виготовлення проектно-кошторисної документації зупинено із-за невирішених земельних питань головним лікарем 4 лікарні Стефаником Т. В. Взагалі питання будівництва амбулаторії рухається повільно. Вже очевидно, що це питання не в пріоритеті Лисенка. Реакція губернатора була миттєвою: він дав доручення одразу зустрітися з цього питання у Максим Галицький за присутності Сергій Бутенко. І ось нарада почалася. З’ясували, що земельні питання пан Стефаник повинен був вирішити ще в листопаді чи грудні 2017, але він цього тупо не зробив. Запросили його для з’ясування причин.

Зайшов Стефаник і почав відбрехуватися, що він не винуватий. Наша активістка з Добровільної сидячи за 3 метра від нього відчула запах алкоголю. І дійсно запах був. Визвали поліцію, яка відвезла його в наркодиспансер. Проба позитивна, складений протокол, дали свідчення. Про те, що пан Стефаник вживає алкоголь у робочий час знають всі, знав про це і мер Лисенко, коли підписував у квітні 2017 р. з ним контракт на 3 роки», – написав Наталуха, додавши відео.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: