Шестеро підлітків жорстоко побили свого товариша

06.03.2018

Життя 15-річного глухів’янина Дмитра (імена змінені) могло обірватися після спілкування з ровесниками.

У той зимовий день хлопчина подався гуляти в компанії знайомих хлопців. Під час зустрічі відбувся конфлікт, у результаті чого Дмитро був сильно побитий. Мати хлопчика одразу ж написала заяву в поліцію, і правоохоронці займаються даною подією. Справа непроста: дитина запевняє, що всі 6 чоловік його били ногами, й тому числі й по голові, але кривдники заперечують групове побиття і кажуть, що удари завдавали не всі. Як все відбувалося насправді – зараз з’ясовують правоохоронці.

Як розповів начальник Глухівської поліції Леонід Бібік, за фактом ведуться слідчі дії. А та інформація, яку мама побитого підлітка виклала у Фейсбуці (мовляв, справу хочуть зам’яти), не відповідає дійсності. З огляду на вік обвинувачених хлопців, усі бесіди з поліцейськими проходять у присутності представників соціальних служб, а конкретно – фахівця Валентини Філенко.

Валентина Миколаївна розповіла, що на слуханні цієї справи неможливо перебувати без сліз: настільки жахлива ситуація. Але найстрашніше – це позиція батьків тих підлітків: замість того, щоб приструнити сина, який зірвався з нормального шляху, вони виправдовують його. Крапку в конфлікті поставить суд.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: