У Сумах підлітки-розбійники жорстоко побили чоловіка

06.03.2018

Близько другої години ночі на лінію «102» надійшло телефонне повідомлення від 27-річного жителя обласного центру про те, що на вулиці Лесі Українки, неподалік від четвертого будинку, він виявив на снігу чоловіка у безпорадному стані.

Як з’ясувалося, хвилин десять тому на сорокадворічного мешканця Курського мікрорайону несподівано напали кілька невідомих юнаків, жорстоко побили його та відібрали сумку, гаманець із грошима, дороговартісний мобільний телефон і документи. Вчинивши розбій, нападники повтікали, а побитого чоловіка з черепно-мозковою травмою та переломом ноги залишили в кучугурі снігу на дорозі.

Потерпілий не встиг роздивитися нападників, бо все відбулося миттєво. Але на допомогу патрульним у пошуках зловмисників прийшов поліцейський-кінолог зі спеціально навченою службовою собакою. І вже дуже скоро «по гарячих слідах» поліцейські Управління патрульної поліції на одній з вулиць обласного центру затримали розшукуваних. П’ятеро з них сумчани – 15-ти та 16-ти років, а шостому – 18-ти років. Двоє зловмисників раніше вже були судимі за крадіжки та розбій. Поліція вилучила у затриманих гроші та речі, що належать потерпілому, які той упізнав.

«Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, – коментує т.в.о. начальника Сумського відділу поліції Андрій Сошка. – Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років». Двох з затриманих поліція вже взяла під варту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: