Нардеп Молоток жорстко наїхав на мера Конотопа і заступився за Президента

07.03.2018

Народний депутат Ігор Молоток не втримався і жорстоко розкритикував міського голову Конотопа Артема Семеніхіна, який, маючи безліч нагальних проблем у місті, взявся мобілізувати протестний рух проти влади. За словами народного обранця, мер активно піариться у соцмережі та ЗМІ, створивши собі імідж управлінця-революціонера, тоді як соціально-економічне становище Конотопа – вкрай складне. Про це Молоток пише на своїй сторінці у Фейсбуці, аналізуючи, до чого може призвести така “бурхлива діяльність” Семеніхіна:

“Не збирався писати цей пост, але терпець урвався…

Як дбаєш, так і маєш – влучне прислів’я, яким можна охарактеризувати роботу очільника славетного козацького міста Конотоп. Як не прикро констатувати, але мої сподівання та очікування на те, що людина, яка прийшла до влади прикриваючись революційними гаслами буде працювати над розбудовою Конотопа – не справдились. Відтак, у цьому місті маємо недофінансування багатьох статей бюджету та місцевих програм соціально-економічного розвитку. Схоже, що Конотопська міська рада не переймається проблемами громади. За доказами цьому «в Київ пішою ходою до президента країни» ходити не треба. Багато проблем у ЖКГ, автодорі… Конотопці самі можуть продовжити цей невеселий список!

Між тим, у очільника міста знаходиться час на ТВ-етери, Facebook та Youtube-трансляції. Певно сподівається, що на хвилі дешевого популізму йому вдасться побудувати імідж управлінця-революціонера. Далі більше – шановний Артем Юрійович приміряє на себе обладунки військового стратега, закликаючи до загальної мобілізації всіх, хто бажає усунути від влади олігархат.

Глибоко переконаний: у нинішніх умовах заклик до мобілізації від чиновника такого рангу – це прямий шлях до ескалації та поглиблення суспільного конфлікту.

І якщо хто вважає, що наш Конотопський міський голова приміряє сам на себе всі ці образи, то він глибоко помиляється, адже десь поряд з ним є і «кукловоди», саме вони його ведуть цією стежкою. Як довго це триватиме? Покаже час. Мене хвилює інше. Зокрема те, що Конотоп може стати одним з епіцентрів ескалації більш широкого суспільного конфлікту”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: