У Сумах горіла багатоповерхівка

07.03.2018

6 березня о 11:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння на балконі квартири на першому поверсі 9-поверхового житлового будинку по вул. Івана Сірка у м. Суми. Про пожежу повідомив господар, який відчув запах диму в квартирі. На місце події було направлено черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

За лічені хвилини вогнеборці прибули на виклик і встановили, що горіння відбувається на балконі квартири на площі 3 кв. м. Існувала загроза подальшого поширення вогню на решту квартири, а також на балкони сусідніх квартир. О 12:05 пожежу локалізували та не допустили її подальшого розповсюдження, об 12:11 – ліквідували. Всього на гасіння було залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Внаслідок пожежі знищено балконну віконну раму та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни та стелю на площі 3 кв. м. На даний час причину пожежі встановлюють фахівці.

Того ж дня о 8:56 на вул. Липнянській в обласному центрі горів житловий будинок. Силами чергового караулу 1-ї та 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин пожежу було локалізовано о 9:40 та о 10:04 ліквідовано. Всього до гасіння пожежі було залучено 3 одиниці техніки Державної служби та 11 чоловік особового складу. Ймовірна причина – коротке замкнення електромережі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: