Із міською радою судилися за земельну ділянку вартістю 19 мільйонів

07.03.2018

6 березня в Сумському окружному адміністративному суді відбувся розгляд справи за позовом ТОВ «Спортивно-торгівельний комплекс «Айсберг» до Конотопської міської ради. Про це повідомляє відділ земельних ресурсів Конотопської міської ради.

Суд розглядав справу стосовно оскарження рішення 20-ї сесії міської ради про зняття з розгляду питання продажу ТОВ «СТК «Айсберг» земельної ділянки по вулиці Братів Лузанів,41 та зобов’язання міської ради прийняти рішення про продаж у власність даного підприємства зазначеної земельної ділянки. Мова йде про 1 гектар землі біля міської ради.

Зазначається, що по даній справі суд прийняв рішення на користь Конотопської міської ради. ТОВ «СТК «Айсберг» було відмовлено в задоволенні позовних вимог.

Нагадаємо, у лютому 2017 року під час брифінгу міський голова розповів, що ТОВ «Айсберг» хотіло викупити земельну ділянку біля міської ради, де раніше знаходились тенісні корти. На той час за 1 гектар землі у центрі міста товариство запропонувало мільйон гривень та зобов’язувалось погасити заборгованість за оренду землі, яка складає понад 300 тисяч гривень.

За словами Семеніхіна, тоді питання виносили на сесію міської ради, але експерти оцінили вартість земельної ділянки у 19 мільйонів гривень. Через те, що запропонована ціна була значно заниженою, питання було відхилено.

Джерело: https://topkonotop.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: