Полісмени навідують одиноких жінок

07.03.2018

Восьме березня традиційно вважається святом скорої весни, розквіту, краси та жіночності. У цей день усі чоловіки вітають своїх рідних та близьких жінок, даруючи їм квіти і тепло власних сердець. Однак є серед нас жінки, котрі в силу різних життєвих обставин залишилися самотніми – без родини, без підтримки та допомоги. Для них це свято нерідко проходить без уваги з боку сильної статі. Тож полісмени Сумщини вирішили виправити ситуацію і подарувати їм свято.

З квітами, привітаннями та щирими побажаннями щастя, здоров‘я та добробуту дільничні офіцери поліції відвідували самотніх жительок на своїх дільницях. Так, побачивши на порозі двору з трояндою свого дільничного офіцера поліції Максима Сидорченка, жителька Шостки Тамара Никифорівна спочатку здивувалась, а потім розплакалась. Каже: давно не отримувала квіти, а тим паче – від молодого та гарного чоловіка у формі. Сам Максим посміхається: «В цей день хочеться привітати всіх жінок країни. Проте мої можливості в цьому обмежені. Тож свою увагу та тепло дарую тим пані, які мешкають на моїй дільниці». 

Самі правоохоронці не на камеру зізнаються: акцію проводять не для піару, а для душі – від серця до серця. І сподіваються, що отримані позитивні емоції зроблять жінок трішечки щасливішими, та подарять надію на краще майбутнє.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: