З’явилося відео з грабіжниками в Курському мікрорайоні

07.03.2018

Як ми повідомляли, подія трапилася вночі 5 березня, близько 2:00. Патрульні отримали повідомлення про закривавленого чоловіка, який лежав у сніговому заметі на вулиці Лесі Українки.

За декілька хвилин екіпаж поліцейських прибув на місце події. На запитання інспекторів він повідомив, що тільки-но група молоді напала на нього. Юнаки жорстоко побили його та забрали сумку, гаманець із грошима, мобільний телефон Lenovo та документи. Після цього нападники зникли в невідомому напрямку. Лікарі, які прибули на місце події, шпиталізували його до медичного закладу, де в нього зафіксували закриту черепно-мозкову травму та закритий перелом правого гомілкового суглоба.

Дізнавшись ймовірні прикмети нападників, екіпажі патрульної поліції почали їх пошуки. За кілька хвилин, біля Курського ринку, поліцейські побачили групу молодих хлопців, віком від 14 до 18 років. Тільки-но патрульні вийшли з авто та попрохали перехожих зупинитися, як один із них дістав із кишені якийсь предмет, який кинув на землю. Надалі, з’ясувалося, що це був гаманець, який був викрадений у потерпілого. Під час проведення поверхневої перевірки ще в одного хлопця був виявлений мобільний телефон Lenovo та сума коштів, схожа на ту, яка була в гаманці потерпілого. Молодик, навіть, встиг викинути SIM-карту власника та скинути всі налаштування до заводських налаштувань.

Для з’ясування всіх обставин інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу Сумського відділку поліції та батьків неповнолітніх. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групок осіб. або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) ККУ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: