Начальник управління захисту економіки відкрив стрілянину в поїзді?

09.03.2018

П’яний голова Сумського обласного управління захисту економіки під час з’ясування стосунків прямо у вагоні потяга, що прибував на вокзал Одеси, дістав травматичний пістолет і відкрив стрілянину, а після цього примудрився його втратити. Про це повідомляє  odessa.online, посилаючись на власні джерела. Вони розповіли  про подробиці конфлікту, що налякав пасажирів поїзда “Київ – Одеса”.

Розбірки зі стріляниною сталися у вагоні вже перед самим прибуттям поїзда на одеський залізничний вокзал. Начальник не міг вийти на станції, і  разом із ним поїхав на «відстій». Уже пізніше, відіспавшись в вагоні, він виявив, що десь загубив зброю.

П’яного посадовця намагаються «відмазати» співробітники одеського управління внутрішньої безпеки,  уникають розголосу подробиць конфлікту. Крім того, наразі вони намагаються знайти його пістолет.

Як стало відомо ЗМІ, йдеться про начальника управління захисту економіки в Сумській області Миколу Сича.

Нагадаємо, 11 листопад 2016 року інформація про його призначення на посаду керівника УЗЕ в Сумській області викликала широкий резонанс в суспільстві і призвела до публічних акцій протесту.

До призначення на посаду в м. Суми Микола Сич був призначений в місто Запоріжжя, де відразу піднялася хвиля обурення, депутати писали запити до Верховної Ради,  активісти з місцевого відділення організації «Всеукраїнське бюро люстрації і протидії корупції», представники «Самооборони» і «Правого сектора» також виходили на мітинги.

Сича називають «людиною Януковича» і пов’язують його діяльність у Запоріжжі із незаконним збагаченням і організацією корупційних схем.

Джерело: http://odessa.online/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: