Підкинуте до під’їзду будинку немовля забрали в лікарню

11.03.2018

Як уже повідомляли “Сумські дебати”,  у Лебедині у ніч проти 9 березня в під’їзді двоповерхівки місцева жителька під дверима своєї квартири знайшла покинутого двомісячного хлопчика, який просто лежав, загорнутий у ковдру, на підлозі й плакав. Жінка одразу ж викликала поліцію та медиків.

Наразі малюк перебуває у дитячому відділенні комунальної установи Лебединська районна центральна лікарня ім. лікаря К.О.Зільберника. Завдяки зусиллям численних небайдужих лебединців дитина забезпечена одягом, памперсами, дитячим харчуванням, медикаментами, іншими необхідними речами. Працівники лікарні надають хлопчику кваліфіковану медичну допомогу.

Відділ з питань внутрішньої політики Лебединської міської ради висловлює вдячність усім небайдужим за виявлену турботу про знайденого хлопчика, особливо жінці, яка перша прийшла на допомогу малюку, забрала його в свій дім та опікувалась ним, доки не прибули поліція та швидка.

За словами начальника служби у справах дітей виконавчого комітету Лебединської міської ради Світлани Древаль, зараз усі зусилля як міської влади, так і правоохоронних органів спрямовані на пошуки матері хлопчика та вирішення питання щодо подальшого влаштування немовляти.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: