ТОВ “Роад констракшн” показала кліп про боротьбу зі сніговими заметілями своєю унікальною технікою

11.03.2018

Компанія “Роад констракшн” презентувала кліп про свій вагомий внесок у боротьбі із найбільшими в області сніговими заметілями, під час якої використовувалася унікальна техніка підприємства-лідера з дорожнього будівництва. Про її переваги та функціональні особливості йдеться у повідомленні ТОВ “Роад Констракшн” на офіційній сторінці у Фейсбуці:

“Приємно знати, що ми будуємо не лише найкращі дороги в нашому регіоні, але, якщо потрібно в скрутну хвилину, готові прийти на поміч жителям області своєю унікальною технікою.

За останній тиждень дійсно випало чимало опадів. І якщо центральні дороги чистилися більш постійно, тому там можна було обмежитися обслуговуванням і грейдерами, які там працювали ледь не цілодобово, то другорядні сільські дороги після того як і до них прийшла черга – так просто прибрати не можна. Суть у тому, що грейдер може ефективно працювати при товщині снігу до 10 сантиметрів, в той час як за тиждень насипало і до півметра.

Вирішувати цю задачу на автомобільних дорогах місцевого та районного значення Сумського, Краснопільського, Тростянецького району вийшла спецтехніка “Роад констракшн”.

П’ять екскаваторів-навантажувачів JCB 3СХ і JCB 4СХ – виконують функцію не тільки екскаватора-навантажувача, а й бульдозера– горнуть сніг і пробивають товщину снігового покриву від 30 сантиметрів до 1 метра. І тільки потім (і то не у всіх випадках) уже йде грейдер, якому лишається тільки підчистити залишки снігу. У тих місцях, де накопичилися цілі купи снігу, наша компанія застосовувала фронтальний навантажувач, який своїм ківшем у 3 кубічних метри, розкидав замети по кюветам дороги.

Звичайно, вкладаючи значні кошти у таку унікальну техніку, ми перш за все готувалися до ремонту та будівництву доріг, адже прагнемо тримати лідируючі позиції у цій сфері. Однак приємно розуміти, що якщо трапиться надзвичайна подія, то Сумщині є на кого розраховувати – колектив “Роад констракшн” не тільки готовий, а й має для цього всі технічні можливості! Ми просто працюємо на перспективу з вірою у нашу державу!”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: