На Сумщині рейсовий автобус застряг у чагарниках

12.03.2018

На Сумщині рятувальники продовжують допомагати водіям долати наслідки негоди, а медпрацівникам доправляти пацієнтів до лікарень.

Так, минулого тижня зі снігових заметів були звільнені 6 автомобілі екстреної медичної допомоги у Конотопському, Путивльському, Кролевецькому, Лебединському, Середино-Будському районах.

В Ямпільському районі поблизу с. Романькове з’їхав у кювет і застряг рейсовий автобус сполученням «Зноб-Новгородське – Суми». Із людей ніхто не постраждав. На місце виклику прибув черговий караул професійного пожежного посту з м. Дружба та додатково залучили спецтехніку райавтодору – трактор «Т-150». Рятувальники разом зі шляховиками розчистили прилеглу територію від снігових заметів та чагарників. Після цього вдалося вивільнити автобус із кювету і відбуксирувати на безпечну ділянку шляху.

Загалом з початку негоди зі «снігових пасток» підрозділами Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області було врятовано 85 людей та 34 одиниці техніки, серед них 18 карет «швидкої», 2 рейсових та пасажирський автобуси.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: