На Сумщині планують оздоровити майже 52 тисячі дітей

12.03.2018

На апаратній нараді в Сумській ОДА заступник начальника обласного управління молоді та спорту Ольга Резніченко повідомила про початок процесу підготовки до оздоровчо-відпочинкової кампанії 2018 року.

Як розповіла посадовиця, прогнозний показник фінансового забезпечення оздоровчо-відпочинкової кампанії  становить майже 42 мільйони гривень, що на 8 мільйонів гривень більше від фактичного показника 2017 року. Із них з обласного бюджету – майже 9 мільйонів гривень; бюджети міст та районів області – 29 мільйонів гривень; 3,8 мільйона гривень – залучені кошти.

Усіма формами відпочинку та оздоровлення передбачено охопити 51 758 дітей (50,3 %) віком від 7 до 17 років. Особлива увага у 2018 році буде приділена оздоровленню та відпочинку дітей пільгових категорій.

За словами заступника начальника профільного управління, протягом 2018 року на Сумщині заплановано роботу 22 позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, 1 дитячого закладу санаторного типу та 2 наметових містечок. Також у поточному році заплановано внесення до регіональної мережі дитячих закладів оздоровлення та відпочинку 2018 року 2 наметових таборів «Коловрат ім. Романа Атаманюка» й «Табору миру».

У лютому розпочали свою роботу «Український дитячий центр «Молода гвардія» та «Міжнародний дитячий центр «Артек», до яких на першу зміну вже заїхало 42 дитини пільгових категорій Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: