Чоловік викинув пакет із наркотиками у вікно

13.03.2018

Співробітники Буринського відділення поліції отримали повідомлення від небайдужих громадян про ймовірне зберігання одним з жителів району наркотиків. Правоохоронці прийшли додому до 51-річного чоловіка з відповідною санкцією на огляд його господарства.

Під час огляду будинку в одній з кімнат поліцейські виявили паперовий пакунок із зернами конопель. А в ході огляду господарства знайшли поліетиленовий пакунок чорного кольору, який лежав проти вікна будинку за забором. Оглянувши вміст пакета, правоохоронці виявили близько двох кілограмів подрібнених рослин коноплі.

«Сам чоловік відмовляється давати будь-які пояснення щодо походження та причини зберігання марихуани, – коментує начальник Буринського відділення поліції Сергій Бойко. – Вилучену «знахідку» направили на експертизу, а стосовного самого громадянина слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України».

Відповідно до норм чинного законодавства, підозрюваному у зберіганні наркотиків загрожує чималий строк позбавлення волі. Але в будь-якому випадку подальшу долю чоловіка вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: