У кав’ярні обікрали відвідувача

13.03.2018

За минулу добу поліцейські Сумщини розкрили 7 крадіжок чужого майна.

Так, поліцейські Сумського району розкрили дві крадіжки з дачних ділянок, що були скоєні напередодні. У першому випадку правоохоронці вирахували двох зловмисників 34 та 41 років, які вдерлися до чужого дачного будиночку та поцупили звідти 25 метрів сітки-рабиці та 50 метрів полив очного шлангу. Попередньо своїми діями вони завдали збитків власнику будиночку на 1000 гривень. Оперативно вийшовши на слід зловмисників, поліцейські відшукали як самих крадіїв, так і викрадені речі, які вже повернуто власнику. А в другому випадку, на крадіжці металевих конструкцій для вирощування винограду, загальною вагою в 35 кг, попався 49-річний житель району. Як і в попередньому випадку, місцем скоєння правопорушення стала залишена на зиму без господарів дачна ділянка.

Перебуваючи в одній із кав’ярень Глухова, 24-річний місцевий житель помітив залишену відвідувачем куртку. Молодий чоловік швидко перевірив вміст її кишень та поспішив покинути заклад із 4000 гривень, які він поцупив із куртки. Витратити всю готівку зловмиснику завадили поліцейські, які знайшли його разом з частиною викрадених грошей.

Покращити свій майновий стан за рахунок односельця намагався і 33-річний житель Охтирщини. Перебуваючи в помешканні свого знайомого, він поцупив з його будинку 600 гривень готівки, настінний годинник та ліхтарик. 

А 43-річний сумчанин попався на крадіжці 200 гривень та мобільному телефоні. 

За всіма даними фактами в поліції відкриті відповідні кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Поліцейські продовжують збирати докази для передачі матеріалів до суду та перевіряти підозрюваних на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: