У поліції Сумщини – кадрові зміни

13.03.2018

Відсьогодні Недригайлівське відділення поліції очолюватиме новий керівник. Ним став підполковник поліції Костянтин Заіка. Новопризначеного керівника особовому складу, представникам місцевої влади та самоврядування представив начальник Головного управління поліції області Микола Лушпієнко.

В актовій залі місцевої адміністрації зібрались голови сільських рад та об’єднаних територіальних громад, керівники місцевих підприємств, організацій, особовий склад Недригайлівського відділення поліції, журналісти. Звертаючись до присутніх, очільник поліції області окреслив пріоритети діяльності поліції та більш детально зупинився на тих недоліках, що стали причиною кадрових змін у підрозділі. Він піддав критиці організацію роботи по боротьбі з розповсюдженням наркотиків у районі, виявлення злочинів у аграрному секторі, лісовому господарстві, та злочинів, пов’язаних з розкраданням бюджетних коштів. Отримали принципову оцінку своєї роботи від начальника ГУНП області і керівники груп реагування патрульної поліції, слідства, превенції та кримінальної поліції. Всі вони прозвітували громаді про роботу підпорядкованих підрозділів, а представники громади мали можливість задати свої запитання і почути на них відповіді.

Начальник ГУНП області Микола Лушпієнко висловив сподівання, що новопризначений керівник організує діяльність ввіреного йому відділення поліції, і як результат – будуть усунуті нинішні недопрацювання та знайдені нові ефективні методи боротьби зі злочинністю та підтримання правопорядку в районі. За його словами, за час служби в органах внутрішніх справ Костянтин Заіка зарекомендував себе з позитивного боку як досвідчений оперативник, вмілий організатор та грамотний керівник, донедавна він очолював Краснопільське відділення поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: