Усі подробиці справи депутата-хабарника

13.03.2018

Викриття депутата Сумської міської ради, голови постійної депутатської комісії із питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології В’ячеслава Степченка на хабарі в 4, 5 тис. доларів стало топ-темою для обговорень в обласному центрі. Як уже повідомлялося, вказану суму він вимагав від підприємця за продовження строку оренди земельної ділянки – йдеться про територію майже у 1,5 гектари у промисловій зоні Сум.

Обшуки в рамках спецоперації СБУ, поліції та прокуратури проводилися у трьох місцях одночасно: на підприємстві, яким він керує, у нього вдома, де вилучили мічену валюту,  і за місцем роботи, де щотижня по четвергам засідає депутатська комісія – департаменті забезпечення ресурсних платежів Сумської міської ради. Директор структурного підрозділу мерії Юрій Клименко – у шоці від перебігу подій:

“Такий обшук був вперше за час існування департаменту. Щоб після закінчення робочого часу, із такою кількістю правоохоронних органів, які були. Одночасно проводили дві слідчі групи – на першому поверсі і у мене. Ну, нічого не знайшли, лише вилучили ті документи, які їх цікавили”.

Подальшу долю депутата вирішуватимуть у Зарічному районному суді м.Суми.

Джерело: http://sts.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: