Конотоп перетворився на Венецію

14.03.2018

Снігові кучугури плюс кілька днів плюсової температури – і ось результат: деякі вулиці Конотопа стали непрохідними через неймовірну кількість талої води. Потерпають від калюж навіть перехожі у центрі міста. Віддалені мікрорайони взагалі перетворилися на “маленькі Венеції”.

Ось такими світлинами у фейсбук-пабліку Конотоп Инфо поділилася місцева жителька. Схожими дорогами конотопські діти ось уже кілька днів змушені ходити до садочків та шкіл.

Містяни хоча й розуміють, що весняне танення – процес природній, але такі масштаби підтоплення вважають наслідком недопрацювань комунальників. Мовляв, сніг не був вчасно вичищений і вивезений і тепер перетворився на брудні калюжі.

Тим часом в управлінні ЖКГ оприлюднили світлини, на яких працівники підрядної організації долають наслідки танення снігу в центральній частині міста за допомогою ломів та лопат.

На руку ця ситуація хіба-що торговцям гумовим взуттям – за їх крамом люди зараз шикуються у черги. Адже найближчими днями без гумових чобіт вийти сухими з води конотопцям не вдасться.

Джерело: konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: