На Сумщині горів приватний будинок

14.03.2018

14 березня о 06:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку на вул. Сумській у с. Глибне Краснопільського району. На місце події було направлено відділення чергового караулу 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини з районного центру та місцеву пожежну команду с. Осоївка.

Прибувши на виклик, вогнеборці встановили, що полум’ям охоплено майже весь дах помешкання. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовану господарчу споруду сусідів. Гасіння ускладнювала наявність легкозаймистих речей на горищі. Для безперебійної подачі води на ліквідацію загоряння автоцистерни довелося дозаправляти від водонапірної башти, що знаходилася на відстані 1 км від осередку горіння.

О 06:37 пожежу локалізували та не допустили її подальшого розповсюдження, о 08:05 – ліквідували. Всього на гасіння було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиницю спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 2 працівники та 1 автомобіль місцевої пожежної команди.

Внаслідок пожежі знищено покрівлю будинку на площі 70 кв. м, речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни на площі 20 кв. м, речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: