Учений-депутат Сумської міськради попався на незнанні елементарних правил математики

15.03.2018

Депутат Сумської міської ради Олексій Рябенков, який до того ж є кандидатом економічних наук і чи то ще є заступником директора СНПО (завод «Фрунзе») чи вже звільнився, часто полюбляє демонструвати свої наукові знання. Особливо це стає очевидним, коли подивитися його сторінку у «Фейсбук». Ось для прикладу із останнього – пост чи то про Ілона Маска, чи то про його матусю-модель, чи то про самого Рябенкова:

І от на фоні таких, здавалося б, на перший погляд, глибокофілософських роздумів, кандидат економічних наук Рябенков у буденному житті видає зовсім інші перли. Так, під час обговорення стратегії розвитку КП «Електроавтотранс» він не зміг виконати елементарні математичні дії, а саме розділити 336 млн. на 26 млн. Як бачимо із відео на 2 хв. 43 секунді КАНДИДАТ ЕКОНОМІЧНИХ НАУК Рябенков ділить і в нього виходить більше 15 гривень про що він чітко й упевнено запевняє присутніх, хоча насправді число виходить менше 13.

Звичайно, помилка у кілька гривень не така уже й велика якби її зробив школяр п’ятого класу, а не кандидат економічних наук, керівник найбільшого підприємства Сумщини. І так маємо сумнівного кандидата наук, девізом якого у Фейсбуці є фраза: «Говорить о чем думаешь, а не думать о чем сказать». Так і хочеться побажати великому вченому і керівнику Рябенкову перед тим як щось говорити, хоч іноді все ж таки перед тим думати…

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: