Семеніхін отримав за 7 робочих днів 49 тисяч гривень та гайнув у Дубаї

15.03.2018

Міського голови Конотопа Артема Семеніхіна знову немає в місті. За офіційною інформацією на запит із міської ради у січні місяці він пропрацюв аж 7 робочих днів, стільки ж і в лютому, весь інший час – це відгули, відпустки та навіть дні тимчасової непрацездатності, які надавалися у зв’язку з… вагітністю. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіста Інна Панченко.

За її словами, за січень непосильної праці, яка громаді міста запам’яталася як безкінечні гастролі по країні, робота міським головою у Штабі зміни влади та інші участі у інших світських заходах, добряче попіарившись, Артем Семеніхін отримав 49 тисяч гривень заробітної плати. Журналістка підкреслює, що найцинічніше це те, що з Києва він приїхав лише зібрати речі та переночувати, встигнувши на шляху до рідного міста протролити московських попів у Батурині.

«Прихватив із собою і заступника міського голови Тетяну Іноземцеву, яка теж заслужила на фешенебельний відпочинок в який раз за рік, адже пропрацювала у січні 12 днів та 18 у лютому. Інформація достовірна з надійних перевірених джерел. Я, звичайно, не можу оприлюднити ексклюзивні фото з відпочинку, адже не полетіла вслід за «свободівською» парочкою. Та якщо хтось сумнівається у правдивості інформації, наполегливо рекомендую вам у будь-який спосіб цими днями шукати зустрічі з Артемом Семеніхіним, починаючи прямо зараз, або зателефонувати йому на мобільний звичайним зв’язком. Або просто почекати, адже все таємне рано чи пізно стає явним. І хтось там мені ще розказує про культуру спілкування, стриманість, цензуру та інші моральності ( у відповідь на мій недавній пост зі словами «свободівське бидло»? Так я вам більше скажу – «бидлом» можна назвати усіх нас, якщо ми дозволяємо так витирати об себе ноги, ошукувати громаду, грабувати нас та наших дітей, паплюжити честь справжніх наївних патріотів!», – написала Панченко.

Джерело: http://sumynews.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: